Категорії Інформація
Каси Додати подію
Грузинський національний балет «Сухішвілі»
03 березня 2023

Грузинський національний балет «Сухішвілі»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Theater Spirgarten
Lindenpl. 5, 8048 Zürich

Про подію

Відчуйте колорит Національного Балету Грузії «Сухішвілі» у Цюриху

Багато років Національний балет «Сухішвілі» знайомить світ з культурою величної Грузії, з побутом людей з різних куточків цієї країни. Цього разу запальні артисти балету приїздять до Цюриху й 3 березня презентують свою блискавичну програму в театрі Spirgarten. 

Як завжди, подія грузинського балету вразить дивовижними костюмами, неймовірною хореографією, експресією та атмосферою, яка дасть можливість роздивитися чим багатий світ грузинського танцю. 

Щоб встигнути потрапити на цей концерт, вже зараз потрібно купити квитки. І добре, що це ви можете зробити онлайн просто у нас на сайті.  Хоча, можливо, вас зацікавлять й інші концерти Цюриху. Тому радимо подивитися всі пропозиції.

Особливість ансамблю 

Кожен виступ балету — це справжній шедевр, в якому беруть участь більш ніж 500 танцюристів. Вражає те, з якою емоційною подачею артисти презентують свої твори на сцені та здається ніби вони роблять це у повітрі. 

Та знаєте, що найбільше вражає? Балету "Сухішвілі" понад 75 років, але керівникам ансамблю вдалося зберегти автентичність танцю, навіть за умови сучасного підходу. 

Крім того, "Сухішвілі" завжди супроводжує унікальний балетний оркестр. Саме під їх музику на сценах театрів артисти балету показують через танець, якою є справжня Грузія. Тож неодмінно приходьте!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код